Piec piekarniczy obrotowy typ PPO-1

PARAMETRY TECHNICZNE:

  WIELKOŚĆ UWAGI
Wysokość 250 cm  
Szerokość 144 cm  
Głęokość 195 cm  
Masa 1450 kg  
Obroty wózka 2-9 obr./min Płynna regulacja
Powierzchnia wypiekowa 7,2 m2 15 blach 60x80 w od. 105 mm
Powierzchnia wypiekowa 8,6 m2 18 blach 60x80 w od. 87 mm
Powierzchnia wypiekowa 11,5 m2 24 blachy 60x80 w odl. 63 mm
Orientacyjna wydajność 80-100 kg/h  
Maks. przekątna obrotu 1030 mm  
Maks. szer. wózka wjazdowego 660 mm  
Maks. dopuszczalny ładunek 100 kg  
Maks dopuszczalna temp. 300 °C  
Poziom hałasu 64 dB  
Wydajność zaparowania 0,4-5 dm3 Przy temp. 260 °C czas dozowania 1-15 s
Wydajność wentylatora oparów 500 m3  
Napięcie zasilające 3x400 V  
Moc elektryczna zainstalowana 2,0 kW  
Moc cieplna 70 kW 60000 kcal/h
Szybkość wzrostu temperatury 15/min °C Przy pustym piecu
Zużycie oleju 4 kg/h Wartość przybliżona
Szybkość wzrostu temperatury 6/min °C Przy pełnym piecu
DANE PALNIKA    
Jednostopniowy palnik olejowy   Olej opałowy lekki
Napięcie zasilające 230 V/B Jednofazowe 50 Hz
Dysza 1,5 kąt 60° DL Przy pompie ustawionej na 12 barów
Jednostopniowy palnik gazowy    
Wersja elektryczna 70 kW  
OPIS:

Piec obrotowy typ PPO-1 przeznaczony jest do wypieku każdego rodzaju pieczywa i wyrobów cukierniczych na blachach wypiekowych, formach ułożonych na wózku.

download

Pobierz katalog